Feelback Oy

Sisältö

×

Koti -ikoni Etusivu

Tiedolla johtamista myös kumppanuuksissa!

Totta vai tarua – vai disinformaatiota?

Mihin brändin auditointia voidaan hyödyntää?

Go On Group

Tiedolla johtamista myös kumppanuuksissa!

Takaisin

Yhteistyökumppanuus on meille muutakin kuin eurojen jakamista tai sponsorointia. Olemme jo vuosia linjanneet yhteistyökumppanuudet osaksi markkinointistrategiaamme. Kumppanuuksien kautta näkyvyys on osa markkinointistrategiaamme ja pyrimme kumppaniyhteistyössä aina vastavuoroisuuteen. Urheilun saralla kumppanuudet liittyvät usein junioreiden tukemiseen. Vastavuoroisuus tarkoittaa sitä, että pystymme kyselyjen sekä tutkimusten kautta tuomaan lisäarvoa kumppaneillemme.

Urheilumaailma on lähellä sydäntämme! Tästä ehkä merkittävimpänä näkyy yhteistyömme Suomen Golfliiton kanssa, jossa teemme lähes kaikki toimialaan liittyvät tutkimukset mm. lukijatutkimukset, harrastajatutkimukset jne. Olemme Suomen Golfliiton pääyhteistyökumppani jo kolmatta vuotta. Samantyylinen kumppanuus meillä on lajiliitto Ski Sport Finlandin kanssa. Näiden molempien lajien harrastajissa on paljon meidän kohderyhmäämme.

Meidän suurimmat näkyvyyselementtimme ovat kumppanuuksissa tiedonkeruun mukana tuleva näkyvyys sekä ennen kaikkea tulosten julkistamiset.

Junioritoiminnan osalta tukemme on hyvin samantyyppistä ja siellä tutkimuspalvelumme on hyvin keskeisessä asemassa toiminnan kehittämisessä. Tästä hyvä esimerkki on Kuopion Palloseura ry:n Juniori KuPS, joka on yksi suurimpia junioriseuroja Suomessa.  Seuran vuosikelloon kuuluvat tutkimukset seuratyöntekijöille, sidosryhmille ja seuran hallitukselle.

Vastavuoroisessa yhteistyökumppanuudessa on voimaa!

Pekka Ruuskanen

Toimitusjohtaja