Feelback Oy

Sisältö

×

Koti -ikoni Etusivu

Tiedolla johtamista myös kumppanuuksissa!

Totta vai tarua – vai disinformaatiota?

Mihin brändin auditointia voidaan hyödyntää?

Go On Group

Go On Group

Takaisin

Go On Group on suomalainen ja voimakkaasti kasvava yhtiökokonaisuus, joka tarjoaa asiakkailleen henkilöstöpalveluita sekä tiedolla johtamisen tutkimuspalveluita.

Go On ja Feelback yhdistyvät tarjotakseen monipuolisen palveluvalikoiman asiakkaidensa henkilöstön ja kilpailukyvyn vahvistamiseksi.

Go On ketjulla ja Feelback Oy:lla on pitkät toimintahistoriat ja laajat valtakunnalliset asiakaskuntansa. Go On ketju toimii franchising yrittäjiensä vetäminä valtakunnallisesti yli 20 paikkakunnalla. Sen toimintaan kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi- ja suorahakupalvelut, soveltuvuusarvioinnit, rekry- ja muutosturvakoulutukset sekä digitaaliset verkkoperehdytys- ja koulutusratkaisut.

Feelbackin tutkimuspalvelut yhdistettynä Go Onin palveluiden kanssa vahvistavat ja lisäävät nykyisten sekä uusien asiakkuuksien kilpailukykyä entistä paremmin.

”Go On ketjun tavoitteena on tukea ketjuyrittäjiään uusilla palveluilla heidän loppuasiakkaiden henkilöstöhaasteiden ratkaisuissa. Nyt saamme samalla kertaa monipuolisen tutkimusnäyttöön perustuvan palveluvalikoiman yrittäjillemme sekä useita palveluyhtiöitä jatkuvan kasvumme tueksi.” kertoo Go On Groupin toimitusjohtajana aloittava Janne Korhonen.

Feelback Oy:n toimitusjohtaja Pekka Ruuskanen näkee yhdistymisen Go On ketjun kanssa tärkeänä askeleena. ”Uskon, että laaja-alaisen tietotaidon ja kokemuksen avulla tarjoamme asiakkaillemme entistä vahvemman mahdollisuuden menestykseen.”

Go On henkilöstöpalvelut

PALVELEMME ENTISTÄ VAHVEMPANA – KYSY LISÄÄ!

Janne Korhonen

toimitusjohtaja | Go On Group

Pekka Ruuskanen

toimitusjohtaja | Feelback Oy